XAMA GYMOR > Co je nového > Článek

Plány na čt a pa

26.01.2011 autor M. (0 komentářů)

Dnes jsem po dlouhé době potkala kámošku co bydlí pár m od nás. Tak jsme vyběhaný, já jsem se právě nadladbla masíčkem, tedy předtim jsem dostala dávku poslušnosti.Laughing A jsme domluvený na výlet na naše oblíbené políčko - hůrááá. Zase budou zajíčci, když panička je sama tak líná a naposled vejletovala semnou asi týden před vánocema - tedy za Prahou. Tak snad bude i stopička, pokud mi to panička nezmrví a bude si pamatovat průběh stopy nebo dvě, já bych nejradši stopovala do vyčerpáníLaughing hlavně zajíce, srnky atdLaughingLaughingLaughing.

 A aby toho nebylo málo tak v pátek se chystáme na obrany. Druhý v životě. Pro paničku mučení, ale mučení co jí baví. Jen doufá, že nebude moc mokro. Já jsem moc ráda, mne mokro neva a zase uvidim Xapu a její paničku, která nám při výcvičku moc pomáhá za což jí MOOOOC děkujeme.

 Jinak s Xapou se moc rádi nemáme. Jen na pozdrav na vodítkách. Máme obě stejný styl hry a bohužel oboum se náš styl hry nelíbí. Jo hold dělej ostatním to co chceš aby bylo děláno tobě zde neplatí.Cool

Jinač zítra budou, doufám i fotky at už zkusíme poslušnost nebo jen z hraní a blbnutí či stopičkování. Možná pozítří i z obran. Uvidíme.

Zpět